Tucson Hungarians

Arizonáról, ahol élek. Magyarországról, Budapestről, ahol eddig éltem, valamint, azokról a dolgokról, amik érdekelnek, magam és talán mások szórakoztatására. Levélcim;tucsonhungarians@yahoo.com

Wednesday, December 10, 2008

KICSIKNEK,



Ez egy olyan oldal, ami tökéletesen kielégíti minden kicsi rajzigényeit. Ráadásul csak egy nyomtató kell és minden rajzot annyi példányban lehet kinyomtatni amennyire csak szükség van. Az oldalon kisméretű rajz részleteket láthatunk, amelyekre ha rákattintunk, akkor láthatóvá válik a teljes kép. Ha a teljes rajzra kattintunk, akkor lehet kinyomtatni a képet. A rajz fölötti "back" gombra kattintva visszatérhetünk, a főoldalra ahol rengeteg kategória közül választhatunk. Baloldalon a piros sávban 36 kategória között keresgélhetünk. A kategóriákon belül is 3 oldalra vannak elosztva a rajzok. Érdemes átböngészni, nagyon sok rajz található itt, és akkor sincs gond ha elrontották, hiszen bármikor újra lehet nyomtatni a rajzokat, és kezdődhet előlről a színezés.

http://www.christmascarnivals.com/

Hópehelytervező

A kék keretben látható fehér cikkelyen és körülötte mozgassuk az egeret, rajzoljunk különböző mintákat kedvünk szerint a bal egérgomb használatával. A "create" gombra klikkelve megnézhetjük milyen mintákat sikerült létrehoznunk. Ha nem vagyunk megelégedve, akkor a "resume" gombbal folytathatjuk a munkát, de a "reset" gomb használatával újabb csodákat alkothatunk kedvünkre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home