Tucson Hungarians

Arizonáról, ahol élek. Magyarországról, Budapestről, ahol eddig éltem, valamint, azokról a dolgokról, amik érdekelnek, magam és talán mások szórakoztatására. Levélcim;tucsonhungarians@yahoo.com

Tuesday, December 16, 2008

HIHETETLEN !!! IT IS INCREDIBLE!!!

Click to play
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a Smilebox slideshow



HIHETETLEN, DE SAJNOS MÉGIS IGAZ, HOGY MINDEN ÉVBEN MEGISMÉTLŐDIK EZ A BRUTÁLIS SZERTARTÁS A FAROE SZIGETEKEN, AMI DÁNIÁHOZ TARTOZIK. EZ EGY MÉSZÁRLÁS. ÉS MINDEZ AZÉRT, MERT ÍGY "ÜNNEPLIK" A FIATAL FIÚK FÉRFIVÁ VÁLÁSÁT.

AZ ÖBÖLBE CSALOGATJÁK A CALDERONI DELFINEKET, AKIK NAGYON BARÁTSÁGOS, INTELLIGENS, KÍVÁNCSI ÉLŐLÉNYEK ÉS UTÁNA HALOMRA ÖLIK ŐKET. ÉS AMI MÉG FELHÁBORÍTÓBB, HOGY AZ EMBEREK MEG EL IS MENNEK MEGNÉZNI ÉS MINT A BIRKÁK, OTT ÁLLNAK ÉS VÉGIGNÉZIK HOGYAN ÖLIK MEG EZEKET A CSODÁLATOS ÉLŐLÉNYEKET.
Az albumban 1o db megdöbbentő kép van.

IT IS INCREDIBLE BUT UNFORTUNATELY TRUE THAT THIS BRUTAL CEREMONY IS REPEATED EVERY YEAR IN THE FAROE ISLANDS ( AN AUTONOMOUS PROVINCE OF DENMARK ) THIS BUTCHERY IS TO "CELEBRATE" THAT YOUNG BOYS BECOME MEN. THEY LURE EXTREMELY INTELLIGENT, CURIOUS AND VERY FRIENDLY CALDERON DOLPHINS INTO A BAY AND MASSACRE ALL OF THEM. THE MOST OUTRAGEOUS FACT IS THAT THE LOCAL INHABITANTS STAND THERE AS SHEEP TO WATCH THE KILLING OF THESE WONDERFUL ANIMALS.

2 Comments:

  • At 12/18/2008 2:40 AM, Blogger Zizi konyhája said…

    Ezekkel a képekkel már én is találkoztam, engem is leborzaszt...

     
  • At 12/19/2008 11:56 PM, Anonymous Anonymous said…

    Mint buvár csak szégyelem hogy ez ma létezhet. Idézem Krokodil Dandi-t csak azt és annyit őlj meg amit meg is eszel!Jómagam a tonhal evéstöl is tartózkodom mert a halászatuk sok hálóba fulladt delfin "életébe" kerül. Luise

     

Post a Comment

<< Home