Tucson Hungarians

Arizonáról, ahol élek. Magyarországról, Budapestről, ahol eddig éltem, valamint, azokról a dolgokról, amik érdekelnek, magam és talán mások szórakoztatására. Levélcim;tucsonhungarians@yahoo.com

Wednesday, November 04, 2009

CSEREÜDÜLÉS AMERIKÁBAN ÉLŐ MAGYAR CSALÁDOKNAK


Táborunk április elejétől októberig tart nyitva, a Balaton mellett, Magyarország egyik legszebb táján a Káli-medence szívében, Mindszentkállán. Erdei iskolánkban 55 gyermeket tudunk elhelyezni,szállásoltatni,étkeztetni, a programokról én gondoskodom…a kézműves foglalkozásoktól / kütőskalács-langalló sütéstől a batikolásig…/ a szabadidős tevékenységekig.
Kis ismertető megtekinthető erdei iskolánkról :
http://www.youtube.com/watch?v=arfOozB11kQ
Egy kis bemutató filmet találhat a Káli-medencéről és kirándulásainkról a gyermekekkel:
http://www.youtube.com/watch?v=1JAHZkcJsuY&feature=related
és weboldalunk címe ahol részletesen megtalál mindent rólunk a kézműves foglalkozásoktól szabadidős programokig:
www.freeweb.hu/kalituristahaz/

Erdei iskolánk idén is rengeteg gyermeknek adott felejthetetlen élményt a Káli-medencében, illetve a nyári táborokban összekötjük a táj megismerését a nyaralás, a kikapcsolódás élményével, 58 csoportot foglalkoztattunk 2009-ben.

Mivel én is 3 gyermeknek vagyok az édesapja, /15-10-6 évesek és mind a három az angol nyelvet tanulja/ elsősorban csere kapcsolatot ajánlok iskolájukkal, kinn élő magyar családoknak, akik 2010 nyarán a gyermekük elhelyezése mellett e szép tájon akarnak eltölteni egy hetet ha hazalátogatnak…

Tehát én fogadni tudok egy hétre 2010 –ben teljes ellátással térítésmentesen több magyar családot is, és az őszi v téli szünetben gyermekeim is megismerhetik az Önök vidékét cserébe az itt eltöltött napokért.

Istvándi Lajos

Erdei Iskola Mindszentkálla

sakkozo@gmail.com

00-36-70-3810-838

0 Comments:

Post a Comment

<< Home