Tucson Hungarians

Arizonáról, ahol élek. Magyarországról, Budapestről, ahol eddig éltem, valamint, azokról a dolgokról, amik érdekelnek, magam és talán mások szórakoztatására. Levélcim;tucsonhungarians@yahoo.com

Friday, August 20, 2010

QUEEN MARY 2 (9)




amig egy másik taxis elé nem vágott a kocsinknak, kishiján balesetet okozva.Ez annyria felbőszitette addig békés taxisunkat, hogy örült visszacsapásba fojtotta bánatát, cikkázva vágott, hol elé, hol mögé a kollegának.
Csikorogtak a fékek, mi jobbra, balra dőltünk , aminek az lett a vége, hogy  kénytelenek voltunk rászólni, hogy fejezze be a hadjáratát, mert nincs kedvünk az elkövetkező heteket gipszben tölteni.
Fellélegezve pillantottuk meg a hatalmas hajót, és örömmel hagytuk magunk mögött örült taxisunkat.
Nem tudom ki hogy van vele, és bár számitottam rá, azért csak megakadt a hangom, amikor a hajót megpillantottam. Impozáns látványt nyujtott a hatalmas hajótest..
A hajóba való feljutás semmiben nem különbözött egy repülőgép indulásától. A csomagjainkat tolókocsira tettük és rábiztuk a személyzetre, majd megkaptuk a szobakártyáinkat, amivel , zártuk , nyitottuk a kabinunkat.
Mire feljutottünk a 12. emeletre, adiigra már a csomagjaink az ajtónk előtt várakoztak.
Gyors kicsomagolás után jőtt a hajó felfedezése. Ezer főt befogadó étterem és még sok más kisebb, üzletek, könyvtár, több uszoda, jakuzzi, sportlehetőség, fittnes és spa, és még felsorolni is nehéz mi minden található a hajón.
A hajó felfedezése közben, valaki felénk köszönt, "Jó napot kivánok", felkaptuk fejünket és örömmel üdvözöltük szintiszta magyasággal beszélő Bostonban élő hazánkfiát. Kicsi a világ, még egy nap se kellett ahhoz, hogy magyarokkal találkozzunk.
Eljőtt az indulás ideje, a  hatalmas hajókürt megszólalt, majd méltóságteljesen kezdtük elhagyni New Yorkot.
Fájó szivvel intettem én is búcsút a nagyvárosnak, hogy újabb útikalandok várjanak ránk.




Indulás előtt

0 Comments:

Post a Comment

<< Home