Tucson Hungarians

Arizonáról, ahol élek. Magyarországról, Budapestről, ahol eddig éltem, valamint, azokról a dolgokról, amik érdekelnek, magam és talán mások szórakoztatására. Levélcim;tucsonhungarians@yahoo.com

Wednesday, December 15, 2010

ZÜRICHBŐL BÉCSBE ( 67 )



<><><><>
<><><><><> 
Új vonatra várva
  Egy hét Svájc után, Ausztria pontosabban Bécs felé vettük az irányt. A zürichi pályaudvaron már ismertük a járást, így hamar megtaláltuk az Ausztriába menő vonatunkat., és annak rendje módja szerint felszálltunk rá, és elhelyezkedtünk. Nemsokára elindult velünk a vonat, szebbnél szebb tájakon keresztül vitt az utunk.
Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy azt mondják be, hogy vonatunk kénytelen lesz megállni mert a vonat pályán merre haladtunk volna, valaki  egy másik szerelvény alá vetette magát ,és  így ezt a szakaszt lezárták,  át kell szállnunk másik vonatra, amely egy kerülőúton fogja folytatni az utazást. Nagyon nem örültünk a hírnek, és más is így volt vele. Mindenki kissé rezignáltan szedte össze a csomagjait, hogy leszálljunk. Egy kis hegyi vonat megállóban szálltunk le, hogy az újabb vonatra várjunk, ami egy bő félóra múlva meg is érkezett.

Úton
Felszálltunk, csomagjainkat  és magukat is elhelyeztük  és lassan elindult velünk a vonat.

Útvonal
Nemsokára a kalauz megjelent elnézést kért a kellemetlenségért és két kis csomagot nyújtott át nekunk, melyben frissitő és szendvics volt.  A további utazás már szerencsére zavartalan volt, és késő délutánra meg is érkeztünk a bécsi Westbahnhofra.

A fali kijelzőn láthatjuk, milyen sebeséggel megy a vonatunk.
Közeledünk Bécs fele

Click to play this Smilebox collage
Create your own collage - Powered by Smilebox
Collage personalized with Smilebox

0 Comments:

Post a Comment

<< Home